COSTA RICA SHB LA PASTORA TARRAZÚ
Spółdzielnia Coope Tarrazú została założona w 1960 r.. Dziś spółdzielnia liczy ponad 2500 aktywnych członków, którzy zabierają swoje wiśnie do wspólnego mokrego młyna. Angażują się nie tylko w promowanie ekonomii społecznej, ale także w ochronę środowiska, zrównoważone i przyjazne dla środowiska praktyki, a także wspieranie programów recyklingu, wykorzystywania energii odnawialnej, zmniejszania zużycia wody i ponownego wykorzystywania produktów ubocznych własnej produkcji kawy, takich jak pulpa kawowa .
Charakteryzuje się dużą różnorodnością biologiczną, mikroklimatem i bogatymi glebami wulkanicznymi, głównie pochodzenia osadowego, region słynie z produkcji jednej z najlepszych kaw na świecie.
- Kwasowość
- 4/5
- Cielistość
- 4/5
- Aromaty
- 4/5
- Nuty smakowe
- Cytrynowy
Czekolada
Pomarańcza - Region
- Ameryka Środkowa
- Obróbka
- Washed
Chiapasa
14 Przedmioty
No reviews
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.