Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Kawa pochodząca z górzystego regionu Bugisu we wschodniej Ugandzie, uprawiana na średnich wysokościach 1500 m n.p.m. Ziarna klasy AA oferują złożony profil smakowy z wyraźnymi nutami owoców, ciemnej czekolady i delikatną pikantnością. Wyraźne body i przyjemna kwasowość czynią ją doskonałym wyborem zarówno do metod przelewowych, jak i espresso.
17 Przedmioty
No reviews
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.